Welkom

Welkom bij Globales Post Hotel & Wellness

 

El Globales Post Hotel & Wellness les da la bienvenida a este maravilloso hotel, en el mismo corazón de la provincia de Lieja, inmerso en un entorno natural.

Het Globales Post Hotel bevindt zich in een prachtige omgeving in het hart van de provincie Luik, vlak bij de afrit 34 op autosnelweg E40, en op slechts enkele minuten van Luik. Luik is een stad waar kunst, sport, gastronomie en natuur samen een geheel vormen.

Het hotel beschikt over een sportzaal waar groepslessen worden gegeven, en een wellnesscentrum, de ideale plek om in het overdekte zwembad, ontspanningsruimte, jacuzzi , of met een massage te kunnen ontspannen.

Als u op zoek bent naar een vergaderzaal of om evenementen te organiseren, is het Globales Post Hotel & Wellness de perfecte plaats. Wij bieden u alle noodzakelijke en passende middelen aan gepast aan uw behoeften. We hebben een restaurant, bar en diverse vergaderzalen voor diverse evenementen.

Gelegen dichtbij de stadt Luik biedt het Globales Post Hotel & Wellness haar gasten rust en mogelijkheden om te relaxen. Verblijt u voor zaken of privé, alleen of met het gezin, u zal ontvangen worden zoals het hoort… zoals een koning. Bovendien is het hotel gelegen dichtbij het racecircuits van Spa-Franchorchamps en Zolder.

 

Globales Post Hotel & Wellness - desayuno

Alles wat je nodig hebt

Globales Post & Wellness - gastronomía

RESTAURANT

U kunt van onze traditionele gerechten genieten. Ontdek onze ontbijtbuffet... Meer

Globales Post Hotel & Wellness - eventos

VERGADERINGZAAL

Meeting, presentaties en een volledig ingerichte werkplekken. Meer

Globales Post Hotel & Wellness - wellness

WELLNESS

Spa, een overdekt zwembad, jacuzzi, sauna's, een ontspanningsruimte, een fitnessruimte en massages. Meer

Globales Post Hotel & Wellness - galería de imágenes

GALERIJ

Ontdekken een selectie van foto's van ons hotel, ontdekken wat wij aanbieden. Meer